ACASA          DESPRE SORRY A-Z           TRATAMENT            ARTICOLE               COMANDA              CONTACT

PRODUSE


CREMA SORRY A-Z


SAMPON SORRYA-Z
SAPUN SORRY A-Z

Sapun cu gudron de carbune eficient in psoriazis!


Sampon SORRY A-Z pentru psoriazis in cap!


Crema SORRY A-Z eficienta in 99% din cazurile de psoriazis unde nu s-au folosit steroizi!


 

 
Sampon SORRY A-Z

Tratamentul de psoriazis este unic in lume!

Este o inventie recenta a savantului sarb Cici Dragani, participand la premiul Nobel,dovedind rezultate remarcabile.Crema NU contine Cortizon.

                                             PRET: 80 LEI     


Samponul SORRY A-Z face parte din grupa sampoanelor usoare, ce pot fi folosite zilnic. Samponul SORRY A-Z contine substanta activa MARY PS1, care actioneaza asupra psoriazisului. Samponul se foloseste pe parul sau corpul usor umed, se lasa sa actioneze 3-5 minute si apoi se clateste.Şamponul este indicat pentru scalpul cu probleme, regenerează pielea capului şi previne formarea crustelor. Uleiul esenţial de rozmarin este mult utilizat īn industria produselor cosmetice datorită acţiunii anaglezice, aromatizante, antiinflamatoare, de stimulare a circulaţiei sanguine periferice, atimicrobiene şi de prevenire a căderii părului. Extractul bioactiv de sunătoare este cunoscut de mii de ani drept „antibiotic natural“. Are īn principal acţiune antiseptică şi astringentă şi de aceea este folosită īn răni şi arsuri. Sunătoarea este folosită pentru īngrijirea zilnică a pielii sensibile şi a parului.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMATII


COMANDA


DETALII LIVRARE
ARTICOLE
CONTACT
INTREABA DESPRE PRODUSE

"Natura a fost creata deopotriva deschisa si la bine si la rau, pentru ca omul sa se īndemne a hotarī liber īncotro s-o ia." (Giuseppe Tomasi di Lampedusa)